9 روش افزایش آنتندهی گوشی موبایل به صورت ساده
سلام خدمت تمامی دوستانی که این مطلب را میخوانند. در این مطلب قصد داریم به یکی از مشکلات متعددی که تقریبا هر کسی یکبار با آن دست و پنجه نرم کرده است، بپردازیم، مشکل آنتن دهی گوشی موبایل و راهکارهای افزایش آنتندهی گوشی موبایل.!! اگر در نزدیکی شما پادگان، مراکز نظامی و… قرار دارد، حتما با مشکل کاهش آنتن دهی موبایل مواجه شدهاید. البته دسترسی نداشتن به دکلهای مخابراتی یا قرار داشتن در زیرزمین نیز باعث این مشکل میشود.
اول از همه اجازه بدید به یک نکته اشاره کنم که شاید برای شما هم جالب باشد. در مراکز نظامی از دستگاهی به نام جَمِر (Jammer) استفاده میکنند که سیگنال را مختل میکند. قراره در این مطلب چند تا نکته را با هم یاد بگیریم که دست خالی نباشیم و هر وقت در منطقه مُرده (Dead Zone) سیگنال قرار گرفتیم، تنها کار ما غُر زدن نباشد. یادمون باشه که غُر زدن کار انسانی نیست یا باید بپذیریم یا موقعیت را تغییر دهیم و فکر راهحل باشیم. 🙂
اولین قدم: قرار دادن گوشی در حالت هواپیما یا Airplane Mode یا ریستارت
کافیست با انگشتان مبارکتان صفحه نمایش را پائین بکشید، تا نماد هواپیما را مشاهده کنید که در زیر آن بسته به زبان گوشی موبایل، حالت هواپیما یا Airplane mode نوشته است. گاهی گوشی موبایلها گیج میشوند!! گوشی موبایل همیشه نمیتواند دنبال بهترین سیگنال بگردد، چون باعث از بین رفتن شارژ باتری میشود و در واقع به باتری آسیب میرسد. بهترین راهکار برای این مسئله این است که به مدت 10 ثانیه حالت Airplane mode را فعال کنید و سپس غیرفعال کنید. این کار باعث میشود تا موبایل مجددا به دنبال سیگنال مناسب و در دسترس بگردد.
در برخی موارد مانند عبور از مرزهای بینالمللی یا نبود آنتن میتوان موبایل را ریستارت کرد. ریستارت کردن همان کار Airplane Mode را انجام میدهد با این تفاوت که گوشی یک نفسی هم میکشد و اصطلاحا Refresh میشود. ولی هر انتخابی مشکلات خودش را هم دارد، پس یه مقداری بیشتر باید منتظر بمانید.
دومین قدم: شاید ما اشتباه میزنیم!!
آیفون4 بخاطر اینکه طوری طراحی شده بود که به راحتی هر کسی میتوانست راه ورود سیگنال به گوشی را به صورت سهوی مسدود کند، مورد تمسخر قرار گرفت. این مسئله ممکن است امروز هم رخ بدهد که ممکن است مسخره به نظر بیاید ولی احتمال دارد. راهکار: گوشی خود را با دو انگشت بگیرید و تا حد امکان گوشی را در کف دستتان نگیرید و قاب یا کاور گوشی را هم جدا کنید. منظور کاوری است که برای گوشی خود تهیه کردهاید. اینکار هم در برخی مواقع باعث افزایش آنتندهی گوشی موبایل میشود.
سومین قدم: تعویض سیمکارت
اگر مدت زیادی است که از سیمکارت و گوشی موبایل خود استفاده میکنید بد نیست که سیمکارت را خارج کنید و اسلات یا هم جاسیمکارتی گوشی را تمیز کنید. کثیف بودن و آلوده به گردوخاک، ممکن است مانع از دسترسی مناسب به شبکه شود. در برخی مواقع هم قدیمی بودن سیمکارت باعث میشود که نسل جدید تکنولوژیها شناسایی نشوند. پس با یک سیمکارت دیگر هم تست کنید یا اپراتور سرویس دهنده خود را عوض کنید. یعنی اگر ایرانسل داشتید، همراه اول تست کنید و …
چهارمین قدم: G را تغییر دهید تا افزایش آنتندهی گوشی موبایل داشته باشید!
سرویسدهنده را تغییر دهید. یعنی اگر از اینترنت 4G استفاده میکنید، اینترنت 3G را تست کنید و سعی کنید بین نسلهای متفاوت اینترنت جابجا شوید. در مناطق دورافتاده یا مناطقی که آنتن دهی موبایل ضعیف است، نسلهای جدید اینترنت جوابگو نیستند و بهتر است از همان نسلهای قدیمی استفاده کنید. برای گوشیهای اندرویدی وارد تنظیمات شوید و از قسمت اتصالات یا Connections شبکههای موبایل یا Mobile Networks را انتخاب کنید و در نهایت در قسمت Network Mode تغییرات را اعمال کنید. منظور از G همان Generation و یا نسلهای متفاوت اینترنت همراه است. مانند 3G و یا 4G و جدیدا هم 5G.
پنجمین قدم: از وای فای استفاده کنید!
گاهی مواقع در محدودهای هستید که هیچ پوشش آنتندهی وجود ندارد. در این شرایط بهترین اقدام متصل شدن به وای فای است. میتوانید از طریق شبکههای اجتماعی و تماس صوتی کار خودتان را راه بندازید.
ششمین قدم: از تقویت کننده آنتن موبایل استفاده کنید!
اگر صاحب منزل هستید و قصد دارید مدت طولانی اقامت داشته باشید، میتوانید از تقویتکننده آنتن موبایل برای برای افزایش آنتندهی گوشی موبایل استفاده کنید. این تجهیزات نیاز به هزینه و نگهداری دارند پس شرایط خودتان را بسنجید بعد اقدام کنید.
هفتمین قدم: غیرفعال کردن سرویسهای غیرضروری
سرویسهای مانند بلوتوث، وای فای و NFC و Roaming همیشه روشن است و اگر واقعا نیازی به این سرویسها ندارید، آنها را غیرفعال کنید. این سرویسها ممکن است باعث اختلال در ایجاد ارتباط با دکل مخابراتی شوید.
هشتمین قدم: نزدیک پنجره شوید یا برید طبقه بالا
مصالح ساختمانی مانند دیوارهای بتنی قطور اجازه عبور سیگنال را نمیدهند، بهتر است با قرار گرفتن در نزدیکی پنجره اجازه ورود سیگنال به موبایل خود را بدهید. طبقههای زیرین معمولا قدرت دریافت سیگنال کمی دارند برای همین بهتر است برای انجام کارهای ضروری خود به بالاترین طبقه بروید. ساختمانهای بلند اجازه عبور سیگنالهای مخابراتی را نمیدهند. اگر امکانش برای شما فراهم است بهتر است در محیط باز قرار گیرید.
نهمین قدم: ریست کردن شبکه گوشی برای افزایش آنتندهی گوشی موبایل
اگر با تغییرات بالا تغییری احساس نکردید بهترین راهحل ریست کردن شبکه گوشی است و این بدین معنا نیست که کل تنظیمات گوشی را پاک کنید، فقط تنظیمات شبکه گوشی ریست و حذف میشود. برای انجام این کار در بخش جستجوی تنظیمات گوشی عبارت Reset network settings را جستجو کنید و دکمه Reset را لمس کنید و مقداری صبر داشته باشید.
دهمین قدم: ریست کردن APN
APN مخفف Access Point Names است. اگر نمیدانید Access Point (اکسس پوینت) چیست به مطلب زیر مراجعه کنید. برای تغییر نام اکسس پوینت و یا ریست کردن آن وارد تنظیمات گوشی شوید و از قسمت اتصالات یا Connections، شبکههای موبایل یا Mobile Networks را انتخاب کنید. در انتها با لمس Access Point Names و لمس سه نقطه سمت راست و گزینه Reset to default یا بازگشت به پیشفرض را انتخاب کنید. امیدوارم مشکل آنتن دهی گوشی موبایل شما حل شده باشد و با افزایش آنتندهی گوشی موبایل همراه شوید.
اکسس پوینت چیست؟ هر آنچه در مورد وای فای و وایرلس باید بدانید!
در این مطلب با ده ترفند کاربردی افزایش آنتندهی گوشی موبایل آشنا شدیم که در شرایط سخت برای ما چارهساز خواهند بود. برای اینکه مطلب را فراموش نکنید، با دیگران به اشتراک بگذارید. امیدوارم موردتوجه شما قرار گرفته باشد و اگر تجربهای در این زمینه دارید، خوشحال خواهیم شد در بخش نظرات اعلام کنید. موفق و پیروز باشید. 🙂
منبع: بامادون | کپی و نشر مطلب با ذکر منبع بلامانع است.